Volksuniversiteit Amstelland
Alle cursussen

Cursussen

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland is dé plek waar iedereen, ongeacht vooropleiding, de mogelijkheid heeft zich verder te ontwikkelen, in de breedste zin van het woord: door het opdoen van kennis over talen en culturen en allerlei andere vaardigheden, door het ontdekken van je creativiteit.

Kom, voor meer informatie, naar de Open Dag op zaterdag 8 september 2018 van 12.00-16.00 uur!

En let op: Als je voor 15 augustus inschrijft voor een cursus die van start gaat in het nieuwe seizoen krijg je 5% korting op het volledige cursusbedrag!

Kinder-doe-dagen

Platform C organiseert in de 1e week van de zomer- vakantie drie supergave doe-dagen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar! We gaan onder meer koken, toneelspelen, muziek maken, boetseren, maskers beschilderen, een DJ- en musicalles volgen! De workshops worden gegeven door ervaren docenten.

Lees meer
Talen

Bij Volksuniversiteit Amstelland kun je maar liefst 15 verschillende talen volgen! Nederlands voor anderstaligen; Engels en andere Europese talen maar ook Japans, Chinees, Russisch etc. Onze ervaren en enthousiaste docenten brengen je de taal graag bij, of je nu beginner bent of (ver)gevorderd!

Lees meer
Beeldende vorming

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland biedt een scala aan creatieve cursussen: (model)tekenen, schilderen, beeldhouwen, sieraden maken en naaiatelier. Ontdek je verborgen talenten en verleg je creatieve grenzen! De meeste cursussen zijn geschikt voor zowel Nederlandse als niet-Nederlandse cursisten.

Lees meer
Verbeelden - creeren

Het is leuk om jezelf creatief te uiten! Behalve een groot aantal teken-, schilder- en beeldhouwcursussen onder Beeldende vorming, biedt Volksuniversiteit Amstelland ook cursussen fotografie en schrijven. De docenten van deze disciplines helpen je graag je talenten op dit vlak te ontdekken en verder te ontwikkelen!

Lees meer
Koken

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland beschikt over een grote keuken met meerdere kookunits en voorzien van alle kookgemakken. Wij bieden een zeer gevarieerd kookprogramma met onder andere gerechten uit de wereldkeuken, wecken nieuwe stijl, comfort food, koken à la Ottolenghi, zeewier en koken voor de jeugd.

Lees meer
Kunst- en cultuurgeschiedenis

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland biedt een reeks interessante (kunst)historische cursussen en lezingen. Verschillende docenten en sprekers, allemaal met hun eigen specialisme op het gebied van kunststromingen, landen, culturen en tijdsperioden nemen je graag mee in hun boeiende verhaal!

Lees meer
Ontdekken - leren

Ben je leergierig? Toe aan iets nieuws dat je leven verrijkt? Op zoek naar een ontspannende bezigheid? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van filosofie, persoonlijke groei, ICT en media en bridge en ontdek dat leren leuk is bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland! Kijk gauw verder voor meer informatie.

Lees meer
Aanbod jeugd

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland heeft, naast een uitgebreid programma voor volwassen, ook een leuk verfrissend aanbod voor de jeugd. Cursus basisfotografie voor tieners, kinder- en tieneryoga, Duits voor kinderen van groep 7 en 8, koken en talentenklas beeldende vorming. Kijk gauw verder!

Lees meer

Je kunt bij Platform C ook ruimtes huren. Ruimtes van verschillende groottes en met verscheidene functies; behalve modern ingerichte les- en vergaderruimtes is er ook een kookstudio voorzien van vier kookeilanden en volledige keukeninventaris en een atelier met onder andere werktafels, ezels en bokken.

Lees meer
Nieuwsarchief

Laatste Nieuws

Voorjaars-/zomeraanbod 2018

03 april 2018

Heb je ons voorjaars-/zomeraanbod al bekeken? Er is zoveel te doen! Je voorbereiden op je vakantie door vast de taal te leren, tekenen in de openlucht, aan de slag met de naaimachine, schrijven op locatie.. schrijf je gauw in voor jouw favoriete cursus(sen), dit kan via de site of bij onze balie op de derde verdieping.

kom verder >

Lees meer

PERSBERICHT

11 september 2017

PLATFORM C: MUZIEK- EN DANSSCHOOL, KUNSTUITLEEN EN VOLKSUNIVERSITEIT AMSTELVEEN GAAN SAMEN STERKER VERDER

Kom langs en Kom verder!

Kunstuitleen Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Muziek- en Dansschool Amstelveen bundelen hun krachten en slaan de handen ineen als Platform C. De nieuwe naam werd zaterdag 9 september tijdens de Open Dag bekend gemaakt door D66-wethouder van Cultuur, Maaike Veeningen, en directeur Platform C, Marcel Jansen.

Lees meer

24 lessen van 3 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 09:30 uur.

Lees meer
25
sep

20 lessen van 2,5 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 09:30 uur.

Lees meer

12 lessen van 2,5 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 09:30 uur.

Lees meer
25
sep

12 lessen van 2 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 09:30 uur.

Lees meer

24 lessen van 3 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 09:30 uur.

Lees meer

24 lessen van 3 uur vanaf dinsdag 25 september 2018 om 10:00 uur.

Lees meer

Klik hier om door de brochure 2018-2019 te bladeren of te downloaden.

Schrijf in voor de nieuwsbrief