cursussen · workshops · lezingen · excursies

Zaalverhuur

Lokalen en ruimte te huur

Volksuniversiteit Amstelland heeft in totaal 21 lokalen, in twee verschillende groottes. Een deel van de lokalen kijkt uit over het Stadsplein.

Kleine ruimte Grote ruimte
Aantal: 15 Aantal: 3
Formaat: ±36 m² Formaat: ±70 m²
Geschikt als: boardroom, vergaderruimte, klassikale lessen Geschikt als: break-out ruimte, seminars

Daarnaast beschikt Volksuniversiteit Amstelland ook over een ICT-ruimte, kookstudio en atelier. Deze lokalen hebben het formaat van een groot lokaal.

Kooklokaal

Het kooklokaal beschikt over vier kookeilanden, met volledige keukeninventaris. Aan ieder kookeiland kan met vier personen gewerkt worden. Ook is er een tafelopstelling aanwezig waar met 20 personen aan gegeten kan worden.

Atelier

Het atelier biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Het beschikt over diverse werktafels, ezels en bokken en een gootsteen met modern zuiverende waterafvoer.

Catering

Wilt u graag iets te eten of te drinken erbij? Dat kan natuurlijk! Van een kopje koffie en thee tot lunches en aangeklede borrels

Faciliteiten

  • gratis Wifi
  • mogelijkheden tot huren van beamer, tv, dvd-speler, smartboard
  • rolstoeltoegankelijk

Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Bel ons op 020-5451424 of stuur een e-mail naar Lisa Luijten, medewerker coördinatie en verhuur Gebouw Stadsplein 97-99 (Muziek- en Dansschool, Kunstuitleen en Volksuniversiteit), of 06-12708057. We denken graag met u mee!

PS

Passen uw wensen niet helemaal binnen de ruimtes van de Volksuniversiteit? Onze buren, Muziek- & Dansschool Amstelveen en Schouwburg Amstelveen, beschikken ook over diverse zalen. De gebouwen staan via meerdere gangen met elkaar in verbinding. Een huurcombinatie behoort dus ook zeker tot de mogelijkheden. We helpen u graag om de beste oplossing te vinden.