Volksuniversiteit Amstelland

Bestellijst

Geen bestellingen

Koken

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland beschikt over een grote keuken met meerdere kookunits en voorzien van alle kookgemakken. Wij bieden een zeer gevarieerd kookprogramma met onder andere gerechten uit de wereldkeuken, dressings en marinades, comfort food, koken à la Ottolenghi en zeewier. De 'Smaaksoldaatjes' verzorgen kookcursussen voor kinderen in de basisschoolleeftijd, zie ons aanbod voor de jeugd!

Tijdens de Open Dag op zaterdag 6 april van 14.00 tot 16.30 uur is kookdocente Carla Baas aanwezig met lekkernijen uit de keuken van Ottolenghi.

Wereldkeuken - Marokko
Wereldkeuken - Marokko
Cursuscode: 319025

Tijdens deze workshop bereiden we een traditionele Bastilla met kip. Bastilla is een Marokkaans gerecht dat vaak wordt gemaakt ter ere van een feestelijke gelegenheid. Het is een pastei van filodeeg met typische Marokkaanse specerijen, een beetje zoet, een beetje hartig. Je eigengemaakte Bastilla en het recept krijg je mee naar huis. Neem hiervoor een plat bord mee, wij zorgen voor folie.

Meer informatie
Vrijdag 10 mei 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 14:30
Prijs: € 55,00
Mw. C. (Carla) Baas
14:30 - 17:00
Locatie: Volksuniversiteit Amstelland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
Cake au saumon et poulet flambé à la Normande

Tijdens deze workshop worden er 2 gerechten bereid: Cake au saumon (cake met zalm) geserveerd met une salade composée (gemengde salade) en poulet flambé à la Normande (geflambeerde kip à la Normande) geserveerd met riz aux petits légumes (rijst met groente). Deelnemers krijgen na afloop een fles cider mee naar huis. Meenemen: bakjes/doosjes om het eten in mee te nemen, schort, thee- en handdoek.

Meer informatie
Woensdag 22 mei 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 55,00
Mw. F. (Fatima) Beddar
13:00 - 16:00
Locatie: Volksuniversiteit Amstelland (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >