Volksuniversiteit Amstelland

Persoonlijke ontwikkeling

Anita Hoyng richt zich als coachend trainer op wat mensen drijft in hun gedrag. Zij is ervan overtuigd dat je jezelf belemmert zolang je een 'rol' speelt en dat je pas echt goed uit de verf komt als je jezelf durft te zijn. Na ruime ervaring in management, bestuur en onderwijs startte zij haar eigen bedrijf en verzorgt zij workshops waar zij lesgeeft volgens de methode 'leren door ervaren'. Dit gebeurt in een prettige sfeer waarin de deelnemers actief en met plezier nieuwe dingen leren.

Spreken in het openbaar - sleep de toehoorders mee in je speech

Ben je erg nerveus tijdens je toespraak? Niet nodig als je je goed voorbereidt en vanuit je hart spreekt. Dan raak je de toehoorders en hangen ze aan je lippen. In deze cursus leer je door je houding, emotie, taalgebruik en humor contact te maken met het publiek. Je krijgt tips hoe je een toespraak opbouwt en je krijgt de kans om te oefenen zodat je weet hoe je je sterke punten kunt inzetten om inspirerend en overtuigend te spreken. Deelnemers ontvangen een hand-out. Voor wie een toespraak houdt voor een jarige, jubilaris, collega, afscheid of een andere bijzondere gelegenheid.

Meer informatie
Zaterdag 18 november 2017
2 lessen van 2 uur
Prijs: € 55,00
Mw. A. (Anita) Hoyng
10:00 - 12:00
Locatie: Volksuniversiteit Amstelland
Inschrijving nog open >
Succesvol samenwerken - door van elkaar te leren

Je ontkomt er niet aan elkaar te wijzen op dingen die beter kunnen als je succesvol wilt samenwerken. Het meeste effect bereik je wanneer je dit op een prettige en effectieve manier doet. Dan verbetert bovendien ook de onderlinge verstandhouding. In deze workshop leer je hoe je waardevolle feedback kunt geven en ontvangen zodat je er allebei wat van opsteekt. Deelnemers ontvangen een hand-out. Voor leidinggevenden, teamleden en opvoeders van kinderen.

Meer informatie
Zaterdag 20 januari 2018
1 workshop van 3 uur
Prijs: € 40,00
Mw. A. (Anita) Hoyng
9:30 - 12:30
Locatie: Volksuniversiteit Amstelland
Inschrijving geopend >