Volksuniversiteit Amstelland

Cart

No products

Schrijven

Heb je altijd al willen schrijven? Neem dan nu de stap en schrijf in voor een schrijfcursus. Docent: Wilma van den Akker (www.schrijftaal.org)

Verhalende teksten schrijven
Verhalende teksten schrijven
Course number: 822686

Tijdens deze schrijfcursus krijg je gevarieerde opdrachten en hulp bij het ontwikkelen van personages en verhaallijnen. Verder oefen je met stijl en perspectief. Thuis werk je de teksten uit die je in de les bent begonnen te schrijven. Je krijgt zorgvuldige en opbouwende feedback om je teksten te verbeteren. Het is handig als je de basiscursus creatief schrijven (oktober 2018) al gevolgd hebt, maar niet noodzakelijk.

More information
Monday January 21, 2019
8 lessons of 2,5 hrs start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 195,00
Tutor: Ms. W. (Wilma) van den Akker
19:30 - 22:00
Location: Volksuniversiteit Amstelland (click here for address details)
Poëziewerkplaats
Poëziewerkplaats
Course number: 822111

In de poëziewerkplaats kun je een keer per maand werken aan het schrijven van gedichten. Je breidt de inhoud van je 'gereedschapskist' uit met allerlei poëtische instrumenten, zoals klankgebruik, regelafbreking, beeldspraak en herhaling. Je leest en bespreekt met elkaar bekende gedichten en krijgt inspirerende opdrachten die je thuis verder uitwerkt. Bij de daaropvolgende bijeenkomst krijg je zorgvuldige en uitgebreide feedback van de groep en van de docent. Instromen is het hele jaar door mogelijk, stuur dan een mail naar info@vu-amstelland.nl

More information
Saturday October 6, 2018
8 lessons of 2,5 hrs , every 4 weeks start time 13:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 195,00
Tutor: Ms. W. (Wilma) van den Akker
13:00 - 15:30
Location: Volksuniversiteit Amstelland (click here for address details)
Enroll >